9.2.2014

Hevosen vuosi

Kevät tulee. Ja muutoksen tuulet käyvät. On kuulemma hevosen vuosi. Ja hevonen laukkaa. Olen tehnyt rutkasti töitä. Työaikasaldot paukkuvat yli sallittujen rajojen. Ja runsaan kuukauden päästä alkaa iso muutos työpaikalla. Sitä hevosta olen ohjaamassa itsekin.

http://horsepicturesforkids.blogspot.fi/2013/10/running-horse-pictures-for-kids-black.html

Äitini lipuu alaspäin. Ja pois tästä maailmasta. Eilen tyhjennettiin hänen palvelutaloasuntonsa. Sinne ei ole enää palaamista. Kunto ei riitä. Silti hänellä on hymy tallella.

Blogia en ole kirjoittanut pitkään aikaan. On ollut paljon muuta tekemistä. Tuntuu, että ei ole mitään kerrottavaa, mitään annettavaa. Ja kuitenkin on. Pitäisikö lopettaa? En taida voida. En ole vielä valmis lopettamaan. Uudistaisinko blogia? Keskittyisinkö johonkin aiheeseen summittaisen huitelemisen sijaan? Kysymyksiä ilmassa.

Mukavia asioita on idulla. Aloitin innostavan uuden koulutuksen, josta myöhemmin lisää. Viikon päästä mökille viettämään hiihtolomaa. Pääsiäinen on tulossa vapaineen ja keväisinä päivineen. Toukokuuksi on luvassa Hangossa retkeilyä ja mökkeilyä. Ja kesäkuussa Kreetan aurinkoon.


Tänään aamulla aurinko paistoi, linnut lauloivat ja lentelivät innoissaan. Ensimmäinen keväinen päivä. Tästä on hyvä jatkaa. Hevosen laukatessa. Hevosen vuonna.

1 kommentti:

  1. Eilen aamulla oli kuin kevään ensimmäinen päivä, lämmin aamusää ja lintujen villi liverrys. Kävellessä pääsi hyvin irti arjen paineista, kunhan vaan muisti olla läsnä ;-)

    Kenties haluat jakaa uusia tulevia innostavia asioita. Ovatko ne runoja tai kertomuksia? Ehkä luot molempia =) Kaikki mikä on uutta ja hyvää kannattaa jakaa.

    Lämpimiä ajatuksia äidillesi.

    VastaaPoista