2.2.2012

Lainaan Lauria


Luin taas tauon jälkeen Lauri Siiralan blogia. Tässä kaksi otetta, olkaa hyvä.

Laurin kirjoitus vuodelta 2000 (http://www.laurisiirala.com/?1;2;1500;1500;813.html)

Sillä te, nainen, totuudessa olette rakkauteni ruumiillistuma täällä niin rakkaudettoman olemassaolon piirissä. Olette puhtaimmillanne se viattomuus, joka tuo miehiseen elämääni vilpittömän nautinnon, ilon ilman mitään syytä. Kun yhdyn syvään paikkaan psyykessänne, olemme kumpikin yhtä tuon jumalaisen tilan kanssa, josta molemmat olemme kotoisin, ja jonka koskettaminen meitä kumpaakin niin suuresti ilahduttaa ja riemastuttaa.

Mitätöimällä naista, vähättelemällä naisen eli rakkauden merkitystä elämässäni olen tekemässä itsemurhaa, murhaamassa omaa rakkauttani. Asettamalla jatkuvasti toisia rakkauden kohteita ensisijaisiksi, naisen rakkauden edelle, kutistan naista ja siten itseäni. Sillä en voi rakastella kännykkäni kanssa.
Laurin kirjoitus tammikuulta 2012 (http://www.laurisiirala.com/?1;2;1500;1500;815.html)
Helmikuu on ovella ja lupaus valosta ja kevään tulosta on jo näkyvillä vaikka lämpömittari kertookin vielä sydän talven tarinaa ja kevään tuloon on vielä tovi. Näinhän muutos kuitenkin aina tapahtuu; se on jo muutoksena muodossa vielä ilmenevän ytimessä, odottamassa hetkeä, jolloin muodottoman energia voittaa muodon ja siirtää omat ominaisuutensa uuteen, vielä näkymättömään mitä sitten kutsumme muodoksi.
Se, mikä on silmin nähtävissä ja käsin kosketettavissa, on jo vanhaa, mennyttä, joka vielä sinnittelee omassa muodossaan vaikka toisella ulottuvuudella muutos on jo tapahtunut. Kaiken meditaatio-, hiljenemis- ja läsnäoloharjoituksen tarkoitus on irtautua energeettisesti ihmismielen kiintymyksestä jo menneeseen muotoon, jota jatkuva mentaalinen reflektio eli ajattelu edustaa.
Kiitos Lauri näistä ja monista muista!

2 kommenttia: