11.2.2015

Hyvät lukijat!

Hyvät lukijat! Siis ne, jotka ovat vielä jäljellä. Olen päivittänyt blogia harvoin ja kirjoitellut viime aikoina yksipuolisesti (aina noita luontojuttuja!). En ole kommentoinut ja lukenut muiden bloggaajien juttuja kuin satunnaisesti. Bloggaus on kuitenkin pitkälti vastavuoroista: kun kommentoit toisen kirjoitusta, saat palkkioksi hänen kommenttinsa. Siispä monet lukijani ovat kadonneet. Kiitän Sinua, joka vielä luet sepustuksiani!


Elämässäni on viime aikoina ollut liikaa töitä, menneisyyden siivoamista, joutavaa puuhastelua ja väsymystä. Olen saanut tarpeekseni. Muutos on tulossa. Tunnen kuinka kevät huokaa. Ulkona iltapäivän auringossa. Kadulla hiekan rahistessa jalkojen alla. Ja sisällä keuhkoissani. Sulan kuin hanki talven jäljiltä. Kohta tulevat muuttolinnut. Ja kun kevään ensimmäisen peipon laulu soi metsän reunassa, olen pelastettu.
1 kommentti:

  1. Kyllä, kevät tulee. Onneksi! Linnut lauloivat tänään liki pauhulla, vaikka keli oli ihmisen mielestä ihan karsea. Malta ottaa iisimmin. (Voisin sanoa saman itselleni.)

    VastaaPoista