31.5.2013

Elämäni täyskäsi: nimetön


Tänään on vuorossa tärkeä sormi ja sen sanoma.

Kohtaa ihminen!

http://fi.wikipedia.org/wiki/Nimetön
Nimetön muistuttaa minua siitä, että kohtaan jokaisen ihmisen, kuin olisin menossa hänen kanssaan naimisiin tai ainakin kihloihin. Kunnioituksella, rakkaudella, avoimesti.

Nyt seuraa kehotuksia itselleni. 

Löydä ihminen persoonan takaa. Monesti jokin piirre ihmisessä ärsyttää niin paljon, että on helppo leimata koko ihminen hänen yksittäisen piirteensä mukaiseksi. Näe ihminen hänen yksityiskohtiensa takaa. Jollain voi olla mielestäsi epäkiinnostavat, jopa tylsät jutut. Kuule tällöin ihminen hänen sanojensa takaa. Tavoittele sielujen sympatiaa.

Minun on hyvä kiinnittää huomioni vetovoimaan kohdatessani ihmisiä. Olen tyypillisesti aika hailakka tyyppi. Mutta kun löydän innostuksen ja mehevyyden itsestäni, tulee kohtaamisista vetovoimaisempia ja elämyksellisempiä. Niissä on enemmän elämää mukana.

Huomenna heiluu sormista pienin.

5 kommenttia:

 1. Kiitos! Onneakin enemmän tarvitaan tiedostamista ja läsnäoloa.

  VastaaPoista
 2. Niin, jokainen ihminen on oikeasti hyvä tyyppi ja tuon hyvän löytää kun unohtaa omat odotukset, oletukset ja kuvitelmat =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo omat odotukset, oletukset ja kuvitelmat ovat kuin kääreitä toisen päälle, toisen peittämiseksi. Kuin olisit käärinyt jumalaisen suklaanamun kellastuneeseen sanomalehtikääreeseen ja toteaisit, ettei viime vuoden huhtikuun hesarin tv-ohjelman alta varmaankaan mitään hyvää löydy.

   Poista
  2. Vau, tämä oli upea mielikuva.

   Poista